Memorial David Weyts en trofee Jo Thomassen 8 mei
Op vrijdag 8 mei houden we ons recreatieve minivoetbaltornooi op de velden van Dessel Sport. Ondertussen is het tornooi uitgegroeid tot een waar begrip in de regio: ploegen van 6 spelers bekampen elkaar in een toffe sfeer. Elke ploeg speelt drie matchen van twee keer 12,5 minuten. Na een verfrissende douche kunnen de spelers en hun supporters terecht in de jeugdkantine voor de nabespreking. Op het terrein zal eveneens een friet- en hotdogkraam voorzien zijn.
Er zijn vier categorieën:
- Mannentornooi (min. 14 j.)
- Vrouwentornooi (min. 14 j.)
- Veteranentornooi (min. 35 j.)
- G-tornooi
 
 
Tot ziens op de Memorial!
Uitbater kantine gezocht

Heidi en Willy vormen sinds jaar en dag het gezicht van de jeugdkantine. Na jarenlange inzet van Heidi, heeft ze besloten om op het einde van het seizoen een punt te zetten achter de uitbating van de kantine.

KFC Dessel Sport is op zoek naar een gemotiveerde uitbater, die enkele weekdagen 's avonds en tijdens de matchen in het weekend het werk achter de toog op zich kan nemen. De juiste invulling en de vergoeding kunnen besproken worden met Willy Smets. Je kan hem bereiken op het nummer 0474 47 75 21 of via smets.w@telenet.be.

Kwisavond jeugd Dessel Sport 28 februari

Test je kennis over media, sport, muziek,... op onze 13 de kwisavond op vrijdag 28 februari om 20u00 in de kantine van de Jeugdacademie !  Ploegen van 4-6 personen.

 

 

Tiroler Abend 14 februari

Op 14 februari om 18 uur in het Armand Melis Stadion met live muziek en DJ !  Tiroler buffet vanaf 18.30 uur.  Inkom 20 euro.